Rozalio a Pozvánka k diskuzi „Očkování – zakázaná volba?“ | Aktuality
Právní poradna Často kladené otázky Dokumenty ke stažení
 
Chci svůj porod
Souhlas a rozhodování pacienta
Zdravotnická dokumentace a lékařské tajemství
Řešení sporů
Platby ve zdravotnictví
Děti a rodiče, porod
Očkování
Léky
Práva osob s duševní nemocí
Těžce nemocní a umírající
Lékařské posudky a neschopenky
Práva seniorů ve zdravotnictví
Jak si sehnat právníka?

velikost textu AA původní

8.4.2010Pozvánka k diskuzi „Očkování – zakázaná volba?“

Zveme Vás na nedělní diskuzní panel o očkování za účasti právničky Ligy lidských práv, představitelek občanských sdružení Rozalio a Hnutí za aktivní mateřství a klinického imunologa.

Na očkování lze nahlížet z mnoha úhlů, někteří ho vychvalují, jiní zatracují, někdo se bojí nebýt očkován, jiný očkování podstoupit. Proč jsou názory na očkování tak protichůdné? Aby se člověk mohl dobře rozhodovat, potřebuje dostatek informací a možnost volby. Jaký bývá průběh chorob, proti kterým se očkuje? Existuje jiná možnost prevence? Jaké jsou vedlejší účinky očkovacích látek? Co čeká na rodiče, kteří se rozhodnou zvolit si jiný než oficiální očkovací kalendář? Jde to vůbec? Co na to legislativa? Diskutující se pokusí odpovědět na některé otázky nebo alespoň podnítit další hledání. Diskuze se bude týkat především povinného očkovacího kalendáře a situace kolem vlastního rozhodování. Významný prostor dostanou i dotazy z publika.

Akce se uskuteční tuto neděli 11. 4. 2010 ve 12 hodin v rámci veletrhu zdravé výživy a zdravého životního stylu Biostyl na Výstavišti Praha Holešovice, v přednáškovém sále S3. Celý program doprovodných programů veletrhu naleznete zde.




 
zpět na přehled aktualit
 
Tvorba webových stránek - Webdesign Brno Fotografie poskytla mediabanka isifa Image Service RSS